Műszempilla (1D-6D)


Miért előnyös?
 
 
Azok mellett, hogy szépen kiemeli a tekintetet megspórolhatod vele a reggeli készülődési időt.
A nagyon természetes hatástól kezdve el tudjuk érni az egészen extrém hatást is.
Nem kell aggódnod, hogy a sminked elfolyik a nap végére.
Az egész folyamat nyugodt légkörben történik, relaxál és pihentet.
 
Előtte

Kérlek smink nélkül érkezz, főként a szempillaspirálra értem ugyanis a tiszta felület nagy mértékben befolyásolja a munkám tartósságát és minőségét.
Célszerű hajat mosni az előző napon, mert az építés után nem érheti víz.- gőz a pilláidat 48 órán belül.
 
Szempillaépítés után

48 óra száradási ideje van a ragasztónak, ami annyit jelent, hogy ez idő alatt a pilláidat nem érheti víz,- gőz. Nem javaslom a szoláriumot, szaunát, uszoda használatát.
A pilláidat a száradási időn túl sem érheti olajos kozmetikum vagy bármilyen olajos készítmény, mert ez oldja a ragasztót, ami pillavesztéshez vezethet.
A pillák sminkelését nem szoktam javasolni, különösen a szempillaspirázolást hiszen a pillák előnytelenül fognak kinézni, összetapadnak és a spirál eltávolítása 100%-osan lehetetlen, ami a későbbiekben befolyásolja a pillák tartósságát és minőségét.
Fontos, hogy a pilláidat mindig tartsd tisztán! Ha a szempillák higiéniáját elhanyagolod az szemhéj gyulladáshoz (blepharitis) vezethet. Hab állagú lemosóval (olajmentes) vagy szempilla samponokkal tudod tisztán tartani.
A pillákat tilos tépkedni, dörzsölni,- morzsolni! A műpillákon felül a saját pillák kihullásához és ritkulásához is vezethet!
 
 
© 2022 Sári Nikolett E.V Minden jog fenntartva. Designed By HelloWebPécs www.hellowebpecs.hu